Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 20. februar
Chilli- og hvitløksmarinerte scampi og eggenuddler
Kake

Tirsdag 21. februar
Hjemmelagde karbonader med erter, blomkålsaus og tyttebær
Frisk fruktsalat

Onsdag 22. februar -  NM-meny for kokkelærlinger
Langtidstekt svinekam, potetpurré,gulerot, bakte beter og bearnaise saus.
Tykkmelk og kesam krem, bringebærsaus og flan

Torsdag 23. februar
Sitronkylling med ruccola og risottokake, bakt tomat, aubergine,squash og sølvløk
Grillet appelsin med pisket kremost

Fredag 24. februar
Asiatiske kjøttboller, sursøtsaus, løk, paprika, ananas og vannkastanjer
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 20. februar
Bakt ørret med tagliatelle, pesto og grønnsaker
Kokos panna cotta med mangosuppe

Tirsdag 21. februar
Confitert kyllinglår med salat og potetmos
Sitrussalat med kanelkrem

Onsdag 22. februar
Fiskegrateng med eggesmør, gulrot og kokte poteter
Sjokoladekake med salt karamell

Torsdag 23. februar
Langtids stekt oksesteik med peppersaus, grønnsaker og stekte poteter
Løksuppe

Fredag 24. februar
Fylt paprika med ris og salat
Dessert

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 20. februar
Sitrontorsk med salat

Tirsdag 21. februar
Hønsefrikasse

Onsdag 22. februar
Steinbittburger med salat og båtpoteter

Torsdag 23. februar
Ungarsk gulasj med nybakt brød

Fredag 24. februar
Hjemmelaget pizza med kålsalat og hvitløksdressing

Lørdag 25. februar
Kyllinglår med salat og ris


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |