Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 20. mars
Torskefilet med fløtepoteter, ristede paprika og rødvinsaus
Pannacotta og aprikospurré

Tirsdag 21. mars
Saltet lam og pølse, rotmos, kokte poteter og tyttebær
Semulepudding og rødsaus

Onsdag 22. mars
Biffgryte med ris
Sjokolademousse

Torsdag 23. mars
Kjøttpudding og tomatsaus med makaronistuing
Blåbærtrifle

Fredag 24. mars
Kyllingbryst med soltørkede tomater, fløtesaus og brød
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 20. mars
Stekt kyllinglår, karrisaus, ris og blandet salat
Kremet tomatsuppe

Tirsdag 21. mars
Dampet laks, kokte poteter, agurksalat og rømme
Sjokoladepudding med vaniljesaus

Onsdag 22. mars
Helstekt svinenakke, stekte poteter og smør og dampede grønnsaker
Smoothie med mango

Torsdag 23. mars
Pasta Bolognese
Rullekake med krem

Fredag 24. mars
Steinbit surret i spekeskinke, broccoli, selleri og potetpurré og salsa
Dessert

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 20. mars
Spaghetti med kjøttsaus og focaccia

Tirsdag 21. mars
Fiskerullade med fetaost og spinat, gulrøtter, sukkerterter og hollandaise

Onsdag 22. mars
Suppelapskaus med hjemmebakt brød

Torsdag 23. mars
Ovnsbakt laks med chili, ingefær og lime, kremet spinat, erter og fennikel

Fredag 24. mars
Flesk og duppe

Lørdag 25. mars
Braisert lammeskank med glasserte rotgrønnsaker og potetmos

Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |