Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 24. april
Pasta carbonara med champignon
Rullekake med brimgebærkrem

Tirsdag 25. april
Eple- og ingefærmarinert svinenakke og quinoasalat
Frisk fruktsalat med eggedosis

Onsdag 26. april
Dampet steinbitfilet, grønnsaker og sauce verde
Rocky Road bit i reprise

Torsdag 27. april
Kyllingspyd på vårgrønnsaker og karriris
Brownie med vaniljekrem

Fredag 28. april
Tacosuppe
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 24. april

Tirsdag 25. april

Onsdag 26. april

Torsdag 27. april

Fredag 28. april

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 24. april
Kjøttkaker med brun saus, surkål og tyttebær

Tirsdag 25. april
Sei Cordon blue med salat

Onsdag 26. april
Kyllinggryte med rød karri, kokos og ris

Torsdag 27. april
Fiskeboller i hvit saus med bacon og råkostsalat

Fredag 28. april
Taco med tilbehør


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |