Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 23. januar
Pasta med kylling og tomatgrønnsaker
Melon med granateple og lime.

Tirsdag 24. januar
Fersk torsk, lever og rogn, gulerøtter og kokte poteter.
Fyrstekake

Onsdag 25. januar
Biff lindstrøm,erter, sølvløk og stekte poteter
Riskrem med rød saus

Torsdag 26. januar
Skivet lammelår, bulgursalat, hummus og youghurtdressing.
Semulemuffins

Fredag 27. januar
Langtidsbakt okseplomme, ris, paprika, løk, squash, hvitløk og soyasaus
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 23. januar
Ovnsbakt torsk med estragonsaus grønnsaksragu og kokt potet
Brownies

Tirsdag 24. januar
Røkt svinekam, glaserte rotgrønnsaker, kløftpotet og sjysaus
Kremet sellerisuppe.

Onsdag 25. januar
Kreollaks med grønnsaksragu og stekt ris
Marinert mango med vaniljekesam

Torsdag 26. januar
Lasagne med blandet salat
Tivoli- rull

Fredag 27. januar
Salt bakte kyllinglår, friterte grønnsaker og potet
Dessert

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 23. januar
Hakkebøff med stekt løk, champignonsaus og broccoli

Tirsdag 24. januar
Fisk i form

Onsdag 25. januar
Kalkunbryst med rosenkål og urtesjy

Torsdag 26. januar
Medisterpølser med surkål/rødkål og kokte poteter

Fredag 27. januar
Kyllingbryst og wokede grønnsaker og ovnstekte båtpoteter

Lørdag 28. januar
Biffsautè Stroganoff med hjemmelaget potetmos


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |