Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 22.mai
Okseragú og potetpuré
Fruktsalat med kesam

Tirsdag 23.mai
Fiskekaker, kål og rosinsalat og kokt potet
Sjokoladepudding med vaniljesaus

Onsdag 24. mai
Helstekt svinenakke, grønnsaker og fløtegratinert potet
Youghurtpanacotta

Torsdag 25. mai
Ingen middag

Fredag 26. mai
Ingen middag

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag. 22. mai
Torsk med sprøbakt bacon, ertepure og kokt potet
Marinerte bær med varm sjokolade saus tilsmakt med chili

Tirsdag 23. mai
Indisk kyllinggryte med salat, papadums og ris
Sitronkake

Onsdag 24. mai
Skinkestek, blomkål, broccoli, gulrot og brun saus
Moccamousse

Torsdag 25. mai
Ingen middag

Fredag 26. mai
Helstekt lammelår, ovnsbakte rotgrønnsaker, rosmarin sjy og pannestekt potet
Dessert

 

Stavern kl. 16.00 - 18.30:

Mandag 22. mai
Pølse og macaroni grateng med tomatsalat

Tirsdag 23. mai
Torsk Florentine med dampede gulrøtter

Onsdag 24. mai
Kjøttkaker med brun saus, nykål og tyttebær

Torsdag 25. mai
Ingen middag

Fredag 26. mai
Ingen middag


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |