Hopp til innhold

Påskestemning i biblioteket

Bilder fra bibliotekets påskeaktiviteter
PÅSKESTEMNING: Påskeegg, jakt på påskeharen og en utstilling av gule bøker har gitt god stemning i biblioteket
Gult er kult og påskestemning er viktig for studenter som jobber hardt med eksamen og bachelorinnlevering. Den siste uka har vi gjort vårt beste for å lage god påskestemning.

Vi var så heldig at påskeharen hadde vært innom med et påskeegg (som til stadighet ble fylt opp). I starten var studentene forsiktige og sirklet rundt påskeegget med lange blikk før de til slutt ba om å få ta en sjokolade. Etter hvert har de blitt varme i trøya, og i dag overhørte vi planer om å "bare ta med oss hele egget".

Tirsdag arrangerte vi jakten på påskeharen(e). Tre påskeharer ble gjemt blant bibliotekets bøker og filmer, og  en rebus måtte løses for å finne riktig hylleplassering. De ansatte ved PHS syntes kanskje det hele ble litt for vanskelig, så det var studentene som måtte trå til i etterforskningen og kunne ta med seg sjokoladeharene inn til forelesning.

Vi minner om at biblioteket er åpent mandag til onsdag i påskeuka, eksakte åpningstider finner dere her. Vi vil ønske dere alle en riktig god påske, håper dere tar dere litt fri fra jobb, lesing og oppgaveskriving.

  

Publisert: - Sist oppdatert: |