Hopp til innhold

Oria - søk på ett sted!

Oria er bibliotekets nye søkeside, og erstatter BIBSYS Ask.

I Oria kan du søke i hele bibliotekets samling, både trykte og elektroniske kilder: bøker, studentoppgaver, artikler og filmer.

Trenger du hjelp til å komme i gang, kan du spørre oss i biblioteket, se video eller lese veiledningen (PDF).

Vi anbefaler at du logger deg på når du søker i Oria. Oria bruker Feide for pålogging, så bruk samme påloggingsinfo som til PHS-nett, timeplaner og ITL. Når du er pålogget, kan du bestille bøker fra andre bibliotek, sette deg på venteliste og fornye lån. I tillegg kan du lagre søk og lage mapper med aktuell litteratur til f.eks. bacheloroppgaven. Du kan også sende lister til EndNote, eller på e-post.

Når du søker i Oria, søker du i de fleste av bibliotekets samlinger og databaser, og fungerer som et startsted for litteratursøk. Er det noe du likevel ikke finner, kan du prøve å søke direkte i de enkelte databasene.

Registering av personnummer
For å få tilgang til Min Side og reservere/bestiller bøker, må du logge på via Feide. For at koblingen mellom Feide og Oria skal fungere, må personnummeret ditt være registrert i vårt låneregister. For studenter går dette automatisk, men ansatte må få gjort dette manuelt. Personnummeret blir kryptert ved registrering. Kontakt oss for å bli registrert, og få full tilgang til Orias tjenester.

Publisert: - Sist oppdatert: |