Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 4. juni
Pasta bolognese
Ørret papilotte
Sjokoladekake

Tirsdag 5. juni
Stekt lam
Ratatouille
Farsert rødspette
Potetpuré
Melonkompott
Kesam

Onsdag 6. juni
Kyllingfarse
Breiflabb
Aioli
Tomat og fenikkelsalat
Bulgur
Rullekake

Torsdag 7. juni
Svinenakke
Stekt makrell
Potetsalat
Grønn salat
Pavlova
Pasjonsfruktkrem

Fredag 8. juni
Bresert hare
Steinsopprisotto
Nykål
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 4. juni
Salsabakt torsk, grønnsaker og potetmos
Tilslørte bondepiker

Tirsdag 5. juni
Jallagryta à la kylling og kokos, ris og salat
Myntemarinert ananas med krem

Onsdag 6. juni
Lasagne med salat og foccacia
Rabarbrasuppe

Torsdag 7. juni
Bakt ørret med kremet savoykål og ris

Fredag 8. juni
Helstekt entrecôte, fløtepeppersaus, salat og bakte amadinepoteter
Dessert


Stavern kl. 16.00 - 18.30: 

Mandag 4. juni
Kyllinggryte med rød karri, kokos og ris

Tirsdag 5. juni
Rød fiskesuppe med focaccia

Onsdag 6. juni
Bankekjøtt med nykål og rørte tyttebær

Torsdag 7. juni
Fiskegrateng med råkostsalat og smeltet smør

Fredag 8. juni
Flesk og duppe

Lørdag 9. juni


 

Det tas forbehold om endringer.


Sist oppdatert: |