Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 16. april
Kyllinglår
Langefilet
Bretagnesaus
Paprika
Aspargesbønner
Ris
Krydderkake

Tirsdag 17. april
Kjøttkaker, brun saus og kålstuing
Fiskeboller med hvit saus
Gulrøtter, erter og poteter
Tilslørte bondepiker

Onsdag 18. april
Osso bucco
Risotto Milanese
Gremolata
Sverdfisk
Tiramisu

Torsdag 19. april
Biss stroganoff
Ørret
Agurksalat
Rømmesaus
Persillepotet
Pavlova

Fredag 20. april
Quesedilla, salsa
guacamole
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 16. april
Cajunstekt laks, ris og grønn salat
Mango med kokoskrem

Tirsdag 17. april
Nakkekotteletter av svin, surkål, brun saus og potet
Mor Monsen

Onsdag 18. april
Seibiff med løk, råkost, poteter og smør
Sagogrynspudding

Torsdag 19. april
Oksesteik, grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Løksuppe

Fredag 20. april
Stekt kyllinglår, pasta, estragonsaus
Dessert


Stavern kl. 16.00 - 18.30: 

Mandag 16 april
Svinegryte med løk, sopp, fløte og potetmos

Tirsdag 17. april
Ovnsbakt laks med blomkålsalat og sur/søt rømmesaus

Onsdag 18. april
Lammeragu med brokkoli og potetmos

Torsdag 19. april
Kjøttkakter i brun saus, kålstuing og tyttebær

Fredag 20. april
Scampi-wok med nudler

Lørdag 21. april
Helstekt ytrefilet av svin med wokede grønnsaker og råstekte poteter


 

Det tas forbehold om endringer.


Sist oppdatert: |