Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 20. mai
Svin stroganoff
Fiskegryte
Ris
Skogsbærkake
Vaniljekrem

Tirsdag 21. mai
Vårkylling
Steinbit
Pommes frites
Estragonmajones
Kålsalat
Milkshake

Onsdag 22. mai
Grillet svinenakker
Grillet cobia
Maiskolbe
Blandet salat
Bakt potet
Kryddersmør
Mangois

Torsdag 23. mai
Kjøttkaker
Fiskekaker
Kål
Rotgrønnsaker
Kokt potet
Tyttebær
Smuldrepai

Fredag 24. mai
Pekingand
Pannekaker
Hoisinsaus
Gulrøtter
Agurk
Koriander
Vårløk
Dessert

 

Bodø kl. 14.00 - 16.30 (16.00 fredager):    

Se middagsmenyen på studentinord.no


Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30:

Mandag 20. mai
Panert laks med brokkoli, remulade og potetstuing
Muffins

Tirsdag 21. mai
Helstkt svinekam, rotmos, grønnsaker, sursøt saus og kokt potet
Kremet fiskesuppe

Onsdag 22. mai
Kjøttkaker, dampet ny kål, tyttebær, brun saus og kokt potet
Byggrynskrem med jordbærsaus

Torsdag 23. mai
Kyllingwok
Chilimarinert ananas med sjokoladekrem

Fredag 24. mai
Ovnsbakt torsk marsala, revet gulrot, quinoa og raita.
Dessert

 

Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag  20. mai
Sommerkoteletter med nykål 

Tirsdag 21. mai
Ovnsbakt laks med blomkål- og brokkolisalat  

Onsdag 22. mai
Okseragu med hjemmelaget potetmos og brokkoli

Torsdag 23. mai
Steinbittkarbonader med gulrot og purrestuing

Fredag 24. mai
Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og urtesjy

 

Det tas forbehold om endringer. 

Sist oppdatert: |