Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 18. mars 
Svin i sursøt saus
Scampi i sursøt saus
Ris
Sitronkake

Tirsdag 19. mars
Hakkebiff
Panert rødspette
Brun saus
Remulade
Brunet løk
Stekt potet
Babka

Onsdag 20. mars
Kyllinglår
Lange
Paprikasaus
Polenta
Sjokoladepannacotta

Torsdag 21. mars
Fersk kjøtt
Blandaball
Bacon
Rotgrønnsaker
Persillepotet
Krokanfromasj

Fredag 22. mars
Entrecoté
Kryddersmør
Aspargesbønner
Pommes bistro
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager):

Se middagsmenyen på studentinord.no   

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30:

Mandag 18. mars
Laks med pepperrotskesam, ovnsmakte grønnsaker og tagliatelle
Skogsbærsmoothie

Tirsdag 19. mars
Svin sweet and sour med ris
Spinatsuppe

Onsdag 20. mars
Torsk med choritzosalsa, brokkoli, vårløk- og blomkålmos.
Salt karamell fromasj

Torsdag 21. mars
Chilli con Carne med salat
Kanel og kokoskake

Fredag 22. mars
Kylling, potetbåter og spicy råkostsalat
Dessert


Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag 18. mars
Bankekjøtt med kålstuing og tyttebær

Tirsdag 19. mars
Fisk med tomat og mozzarella, brokkoli og tagliatelle  

Onsdag 20. mars
Bollefrikassè

Torsdag 21. mars
Steinbittkarbonader med gulrot og puréstuing

Fredag 22. mars
Kyllinggryte med rød karri og kokos

Lørdag 23. mars
Flygande Jacob med ris

 
Det tas forbehold om endringer. 

Sist oppdatert: |