Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.30: 

Mandag 19. februar
Moussaka
Bacalao
Granola, kesam og honning

Tirsdag 20. februar
Biffsnadder
Potetbåter
Fish'n'chips
Blandet salat og remulade
Eplekake med krem

Onsdag 21. februar
Thaikylling
Thailaks
Ris
Mangosmoothie

Torsdag 22. februar
Ferskt kjøtt
Sursøt saus
Skrei, torskelever og rogn
Multeparfait

Fredag 23. februar
Hamburger med tilbehør
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 19. februar
Gratinert laks, syltede grønnsaker og søtpotetmos
Stekt ananas med vaniljekesam

Tirsdag 20. februar
Rein- og elgehakk med rotgrønnsaker og kokte poteter
Tilslørte bondepiker

Onsdag 21. februar
Steikt steinbit, dampet gulrot og fennikel, rødvinssaus og ovnsbakte poteter
Ostekake med bærsaus

Torsdag 22. februar
Kylling med linseragu, ris og grønn salat

Fredag 23. februar


Stavern kl. 16.00 - 18.30: 

Mandag 19. februar
Lys lapskaus med flatbrød

Tirsdag 20. februar
Ovnsbakt laks med kremet spinat, erter og fennikel

Onsdag 21. februar
Gyros med svin/kylling, tzatziki, salat og potetbåter

Torsdag 22. februar
Kyllingbryst med ratatouille, pestorømme og potetbåter

Fredag 23. februar
Wienerpølser med potetmost og salat

Lørdag 24. februar
Kyllinglår med salat og ris


 

Det tas forbehold om endringer.


Sist oppdatert: |