Middagsmenyer | www.phs.no
Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 13. august
Kebab med lam
Laks
Cous cous
Youghurtdressing

Vannmelon
Kesam

Tirsdag 14. august
Svinfilet
Lange
Bakt potet
Gulrot
Soppstuing

Jordbærsuppe
Rømme

Onsdag 15. august
Fylt kyllingfilet(kremost, soltørket tomat og basilikum
Rødspette
Paprikasaus
Aspargesbønner
Ris

Pavlova
Sitronkrem
Frukt

Torsdag 16. august
Kveite med urtecrust
Lammestek
Bakte beter
Stekte potet

Kake

Fredag 17. august
Mousakka
Salat og brød

Dessert


Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager): 

Se middagsmenyen på studentinord.no 

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 13. august 
Laksepakker, grønnsaker og ris

Hvetebakst

Tirsdag 14. august 
Kjøttkaker, dampet nykål, rørte tyttebær, brun saus og kokt potet

Ananasterte med krem

Onsdag 15. august 
Kyllinggryte med smak fra Papua New Guinea

Prinsessepudding med bringebærsaus

Torsdag 16. august 
Hjemme røkt svinekam, erter og blomkål, soppsaus og kokt potet

Aspargessuppe

Fredag 17. august 
Fleskepannekaker med tyttebær og kokt potet

Dessert


Stavern kl. 16.00 - 18.30: 

Mandag 

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag 

Fredag 


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |