Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 9. desember
Pinnekjøtt
Vossakorv
Rotmos
Kokte poteter
Panacotta

Tirsdag 10. desember
Kyllingbryst
Urtesaus
Spinat
Rødløk
Erter
Tagliatelle
Sjokoladeboller

Onsdag 11. desember
Kveite
Sjysaus
Rosenkål og bacon
Rustikk potetmos
Red velvet-kake

Torsdag 12. desember
Kjøttkaker
Brun saus
Kålstuing
Gulrøtter
Kokt potet
Key lime pie

Fredag 13. desember
Ingen middag

 

Bodø kl. 14.00 - 16.30 (16.00 fredager):    

Se middagsmenyen på studentinord.no

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30:

Mandag 

Tirsdag 

Onsdag 

Torsdag 

Fredag 


Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag 9. desember
Svensk juleskinke med rødkål og eplecidersaus

Tirsdag 10. desember
Fiskegrateng med salat og eggesmør

Onsdag 11. desember
Kalkunbryst med rosenkål og fløtesaus

Torsdag 12. desember
Kremet fiskesuppe med hjemmebakt brød

Fredag 13. desember
Julemat


Det tas forbehold om endringer. 

Sist oppdatert: |