Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 14. januar
Kjøttpudding
Brun saus
Kålstuing
Laksemousse
Sandefjordsmør
Spinat
Gulrot
Kokt potet
Brunostpudding
Bitter sjokoladesaus

Tirsdag 15. januar
Svineschnitzel
Panert smørflyndre
Erter
Brunet smør
Stekte poteter
Vannbakkels
Vaniljekrem

Onsdag 16. januar
Hønsefrikasse
Lettsaltet uer
Bacon
Grønnkål
Persillepoteter
Sitrusfromasj
Bærcoulis

Torsdag 17. januar
Lammestek
Lange
Hvitløkssaus
Brokkoli
Gulrot
Grov potetmos
Berlinerboller

Fredag 18. januar
Indrefilet av svin
Balsamicosaus
Julienne grønnsaker
Byggrynsrisotto
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager):

Se middagsmenyen på studentinord.no  

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 14. januar
Lettsaltet torsk, revet gulrot, urtesmør og kokte potet
Smuldrepai med jordbær og krem 

Tirsdag 15. januar
Helstekt småkylling, ratatatouille og stekt potet
Gul ertesuppe  

Onsdag 16. januar
Laks med tamarinsaus, wokkede grønnsaker og ris
Karamelliserte pærer med honningskrem   

Torsdag 17. januar
Lys lapskaus med flatbrød
Rullekake

Fredag 18. januar
Moussaka med gresk salat og brød
Dessert

 

Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag 14. januar
Bollefrikassè

Tirsdag 15. januar
Dampet torsk med brokkoli, gulrøtter og lutefisk med tilbehør

Onsdag 16. januar
Fersk kjøtt og suppe med løksaus     

Torsdag 17. januar
Svinegryte med rød karri, kokos og ris

Fredag 18. januar
Mousakka med gresk salat    


Det tas forbehold om endri

Sist oppdatert: |