Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 15. oktober
Svineschnitzel
Laksefilet
Hvitvinssaus
Erter
Agurksalat
Stekte poteter

Skogsbærkompott
Vaniljekrem

Tirsdag 16. oktober
Benløse fugler
Lettsaltet torsk
Brun saus
Bacon
Ertestuing
Rotgrønnsaker
Kokte poteter

Sjokolademousse
Appelsinsaus  

Onsdag 17. oktober
Hane-i-vin
Fisk-i-vin
Potetpure    

Key lime pia  

Torsdag 18. oktober 
Elggryte
Blandaball
Gulrøtter
Kålrot
Bacon
Kokt potet

Tjukklefse   

Fredag 19. oktober
Pølsefest

Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager):

Se middagsmenyen på studentinord.no   


Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 15. oktober
Laks med kokt grønnsaker, Sandefjordsmør og kokte poteter
Sjokoladekrem med jordbærcoulis

Tirsdag 16. oktober
Kjøttpudding, tomatsaus, grønnsaker og stekt potet
Marinerte bær med krem

Onsdag 17. oktober
Helstekt svinekam, grønnsaker, sursøtsaus og kokt potet
Potet- og purreløksuppe

Torsdag 18. november
Confitert kylling, grønnsaker og ris
Gulrotkake

Fredag 19. november
Quesidilla med salat
Dessert

 

Stavern kl 16.00-18.30:  

Mandag 15. oktober
Kyllinggryte med rød karri og kokos

Tirsdag 16. oktober
Fisk med tomat og mozzarella, brokkoli og tagliatelle

Onsdag 17. oktober
Medisterkaker med surkål og tyttebær  

Torsdag 18. oktober
Fiskegrateng med råkostsalat og smeltet smø

Fredag 19. oktober
Jegerpølse med rosenkål og potetmos


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |