Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

 

Bodø kl. 14.00 - 16.30 (16.00 fredager):    

Se middagsmenyen på studentinord.no

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30:

Mandag 11.11: Stekt torsk, råkost, karrisaus og kokt potet. Smuldre pai med blåbær og krem.

Tirsdag 12.11: Sweet Sour kyllinglår, stekte grønnsaker og asiatiske nudler.
Kinesisk løksuppe. 

Onsdag 13.11: Kryderbakt laks, blomkålpure og kokt potet.
Sjokolade Pannacotta. 

Torsdag 14.11: Biff Stroganoff med salat og ris.
Eplekake. 

Fredag 15.11: Karbonader, løk, salat og stekt poet. Dessert.

Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag 11.11:
Helstekt svinenakke med ramsløk og rotgrønnsaker
Tirsdag 12.11: 
Dampet uer, gulrot og purrestuing, persillesmør
Onsdag 13.11:
Hakkebøff med stekt løk og grønne grønnsaker
Torsdag 14.11:
Biffgryte med potetmos og brokkoli
Fredag 15.11:
Chili Con Carne med salat og ris


Det tas forbehold om endringer. 

Sist oppdatert: |