Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 10. desember
Svineribbe
Julesaus
Julepølse
Medisterkake
Surkål
Rødkål
Svisker, aprikos
Sennep
Multekrem

Tirsdag 11. desember
Kylling schnitzel
Appelsinsaus
Romanesco
Amandinepoteter
Amerikansk sjokoladekake

Onsdag 12. desember
Ovnsbakt laks
Sandefjordsmør
Agurksalat
Gulrot
Kokte poteter
Banansmoothie

Torsdag 13. desember
Biff Lindstrøm
Sjampinjongsaus
Blomkål
Brokkoli
Stekt potet
Kransekakestenger

Fredag 14. desember
Bresert lammeskank
Rødvinssaus
Rotgrønnsaker
Fløtepotet
Dessert

 

Bodø kl. 13.00 - 16.30 (16.00 fredager):

Se middagsmenyen på studentinord.no  

 

Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30: 

Mandag 10. desember
Stekt ørret, agurksalat, Sandefjordsmør og kokt potet
Marinerte bær med kanelkrem.   

Tirsdag 11. desember
Langtidsstekt oksestek, grønnsaker, peppersaus og fløtegratinerte poteter
Soppsuppe

Onsdag 12. desember
Stekt kylling, salat ris og soyasaus
Semulepudding  

Torsdag 13. desember
Torsk Ramen
Sjokoladekake

Fredag 14. desember
Hamburger med tilbehør og stekt potet
Dessert

 

Stavern kl 16.00-18.30:  

Mandag  

Tirsdag 

Onsdag 

Torsdag 

Fredag 


Det tas forbehold om endringer.

Sist oppdatert: |