Hopp til innhold

Middagsmenyer

På alle studiestedene serveres det middag.

Oslo kl. 14.30 - 17.00: 

Mandag 16. september
Pasta bolognese
Sennepsgrillet laks
Grillet hjertesalat
Skogsbærkake

Tirsdag 17. september
Afrikansk lammegryte
Marinert cobia
Ris
Eclair

Onsdag 18. september
Helstek oksemørbrad
Fiskekarbonader
Urtesaus
Grønnkål
Voksbønner
Potetpuré
Idas eplekake med snurr

Torsdag 19. september
Kveite
Rotgrønnsaker
Kokte poteter
Bringebærkonfektkake

Fredag 20. september
Kommer

 

Bodø kl. 14.00 - 16.30 (16.00 fredager):    

Se middagsmenyen på studentinord.no


Kongsvinger kl. 14.00 - 17.30:

Mandag 16. september
Dampet torsk med basilikumsmør, råkost og kokte poteter
Kringle

Tirsdag 17. september
Chilimarinerte kylling, steikte nudler og kokte grønnsaker
Asiatisk tomatsuppe

Onsdag 18. september
Røkt svinekam, kålrotstappe, kokt potet og senneps saus
Limemarinert mango med vaniljekrem

Torsdag 19. september
Chili con Carne med ris og salat
Bringebærkake 

Fredag 20. september
Seiburger med tomatsalsa og stekte poteter
Dessert

 

Stavern kl 16.00-18.30: 

Mandag 16. september
Skinkestek med surkål og tyttebær

Tirsdag 17. september
Steinbittkarbonader med gulrot- og purrestuing

Onsdag 18. september
Fårikål

Torsdag 19. september
Torsk Florentine med gulrøtter

Fredag 20. september
Pizza med kålsalat og hvitløksdressing

Lørdag 21. september
Taco med tilbehør


Det tas forbehold om endringer. 

Sist oppdatert: |