Hopp til innhold

Timeplaner og It's Learning

Av timeplanen vil det fremgå når og hvor din klasse har undervisning.

Se din timeplan her

Endringer kan forekomme

Ved uforutsette hendelser vil det kunne forekomme endringer i timeplanen.
Som student er du selv ansvarlig for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer. Politihøgskolen vil informere via SMS dersom endringer skjer på kort varsel - se derfor til at du har registrert ditt mobilnummer på StudentWeb og kan motta SMS fra Politihøgskolen. Du logger deg på timeplanen ved å bruke det samme brukernavn og passord som du bruker til PHS- nettverket.

Brukerveiledning for TimeEdit (timeplan) (PDF)

Timeplaner og endringer på It's Learning

It's Learning (ITL) er PHS sitt e-læringssystem og brukes av både studenter og fagansatte. ITL er et nettbasert system der du som student kan kommunisere med forelesere og andre studenter i klassen. Her blir det lagt ut forelesningsnotater og oppgaver i forbindelse med undervisningen. It's Learning vil du også i noen tilfeller benytte til innleveringer av oppgaver, gruppeoppgaver, osv. 

Du må ha brukernavn og passord for å kunne bruke ITL. Du benytter da det samme brukernavn og passord som du bruker til PHS-nettverket. Dette får du ved å aktivere din brukerkonto ved studiestart - se IKT for studenter.

Fra 1. august 2018 går Politihøgskolen over fra It's Learning til Canvas som e-læringssystem. Dersom du har noe på It's Learning nå som du ønsker å ta vare på må du gjøre det selv innen 30. juni.

Du kan også laste ned ITL-appen til din smarttelefon.

Sist oppdatert: |