Hopp til innhold

Februar

Forelesning og workshop

Forskningsavdelingen får i mars besøk av en dansk politiforsker, i samarbeid med Institutt for Kriminologi og Rettssosiologi. 14. mars skal han holde en forelesning på IKRS og 15. mars arrangerer forskningsavdelingen en workshop fra kl 9-15 på PHS.

Familievald på dagsorden

Forrige onsdag deltok statsadvokatembeter, politidistrikt og tingretter frå Vestfold, Telemark og Søndre Buskerud på seminar om familievald ved PHS i Stavern.

Flere politistudenter raskere i jobb

I stedet for å videreføre avtalen om en ekstra arbeidstime pr uke for ansatte i politiet, vil bruk av de 135 millionene dette koster årlig kunne brukes bedre ved å ansette nyutdannete politifolk. Dette vil på en bedre og mer effektiv måte møte samfunne...

Kronprinsen gjestet Etikkdagene

Det ble et ekstra innholdsrikt og spennende etikkseminar for både studenter og ansatte, da HKH Kronprins Haakon besøkte avdeling Stavern i dag for å holde foredraget Med rett til et verdig liv.

Fleire studentar får jobb

Politidirektoratet melder i dag at fleire politistudentar får jobb etter end utdanning.

Kronprinsen til Etikkdagene i Stavern

Onsdag 8. februar får avdeling Stavern besøk av HKH Kronprins Haakon. Han skal holde foredraget «Med rett til et verdig liv» under Etikkdagene 2012.