Hopp til innhold

Bedre forståelse etter Redningskonferansen

Foredrag i auditoriet
NØDETATENE SAMLET: Deltagere fra alle nødetatene var denne uken samlet til Redningskonferanse på PHS.
150 deltagere fra brann, politi, helse og frivillige organisasjoner deltok på Redningskonferansen denne uken. Tema for årets konferanse var samvirke og organisering på taktisk og operativt nivå.

- Gjennom konferansen oppnår vi en større forståelse for hverandre sine utfordringer, sier politiinspektør Per Olaf Torkildsen, og fortsetter:

- Vi blir kjent med hverandre. Og det er jo en kjensgjerning at man rett og slett jobber bedre sammen med dem man kjenner.

PHS arrangerte for andre gang Redningskonferansen, sammen med kompetansemiljøene stiftelsen Norsk luftambulanse og Nasjonalt kompetansesenter for prehospital medisin (NAKOS).

Samvirke og organisering
I år var fokuset for konferansen samvirke og organisering på taktisk og operativt nivå. Budskapet var tydelig og positivt om at de forskjellige instansene hadde behov for et godt samarbeid.

- Denne konferansen er beregnet for de praktiserende, som er ute på skadestedet. Vanligvis møtes vi når blålysene blinker. På denne fagdagen er det mulig å møtes, alle nødetatene og de frivillige, for å snakke om dagsaktuelle temaer i rolige omgivelse, avslutter politiinspektøren.

Se konferansen i opptak

Publisert: - Sist oppdatert: |