Hopp til innhold

Mars

Svært fornøyde ansatte ved Politihøgskolen

Ansatte ved Politihøgskolen er svært fornøyd med arbeidsplassen sin. Høgskolen skårer bedre enn gjennomsnittet i etatens store medarbeiderundersøkelse, og skårer 4,5 på jobbtilfredshet på en skala fra 1 til 5.

Politistudent utskrevet og ved godt mot

Politistudenten som sist mandag ble knivstukket i forbindelse med et oppdrag i Oslo politidistrikt ble tirsdag skrevet ut fra Ullevål universitetssykehus.
Justis- og beredskapsminister Grete Faremo og statsminister Jens Stoltenberg

En investering i kunnskap og kompetanse

Stortingsmeldingen om terrorberedskap ble lagt frem på Politihøgskolen 20. mars. Statsminister Jens Stoltenberg og justis- og beredskapsminister Grete Faremo snakket flere ganger direkte til studentene i sin fremleggelse.

Oppfølging av knivstukket student

Politihøgskolen har i ettermiddag blitt informert av Oslo politidistrikt om hendelsen hvor en lege og en av våre studenter ble knivstukket. Begge ble raskt brakt til behandling.
Sæter gård

Studenter øver på økt handlekraft

I perioden 19. - 23. mars arrangerer Politihøgskolen på Kongsvinger «Øvelse Sæter». Øvelsen skal gi studentene en ekstra opplæring, en kombinasjon av teoretisk og praktisk tilnærming i å håndtere kritiske situasjoner.
Buttons for 1,6 millionerklubben

Sammen for kvinners helse og trygghet

8. april er Politihøgskolen vertskap for konferansen «Sammen for kvinners helse og trygghet». Konferansen arrangeres av «1,6 millionerklubben». Konferansen har en rekke bidragsytere fra PHS og politiet.
Utklipp av ett av høringssvarene.

Høringssvar og mer åpenhet

Fra i dag, 8. mars vil Politihøgskolen publisere sine høringssvar fortløpende på phs.no. Tiltaket er et bidrag for en styrket åpenhetskultur ved høgskolen, noe som er forankret i strategien «Kunnskap for et tryggere samfunn» 2012 - 2016.
Politistudenter

Rekordmange søkere til Politihøgskolen

4052 søker om opptak på Politihøgskolen i 2013. Dette er det høyeste søkertallet noensinne. 610 flere søkere enn i 2012 utgjør en økning på nesten 18 prosent.