Hopp til innhold

PHS arrangerer konferanse om vold mot kvinner og barn

Utklipp fra programmet
SAMARBEID: Konferansen er et samarbeidsprosjekt mellom «For Kvinners Helse og Trygghet 1,6 Norge» og Politihøgskolen. Konferansen har fått støtte fra «Fritt Ord».
5. mai arrangerer Politihøgskolen (PHS) sammen med «For Kvinners Helse og Trygghet 1,6 Norge» konferansen «Barn og kvinners rett til trygghet og ikke voldelig liv». Konferansen åpnes av H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit.

Under konferansen «Barn og kvinners rett til trygghet og ikke voldelig liv» er fokus rettet mot vold mot kvinner og barn. Konferansen vil belyse temaer som beredskapen og forebyggingen av voldelige angrep, kulturspesifikk og æresrelatert vold - og hvordan politiet arbeider effektivt og kunnskapsbasert med slike former for kriminalitet.

Konferansen er midt i kjerneområdet for Politihøgskolens virksomhet - kunnskap for et tryggere samfunn. Det er en glede for Politihøgskolen å være vertskap for konferansen.

Se hele programmet (PDF) 

Dato: 5. mai 2014
Tid: kl. 09.00 - 18.30
Påmeldingsfrist: Torsdag 24. april 2014
Pris: 900 kroner

Meld deg på

Spørsmål om konferansen kan rettes til Eileen Schreiner Berglie på eller 23 19 98 72.

Åpent for pressen
Konferansen er åpen for pressen. Meld din interesse til Eileen Schreiner Berglie.

Pressehenvendelser:
Generelle pressehenvendelser rettes til kommunikasjonsrådgiver Vibeke Schjem på tlf: 402 36 733. Pressehenvendelser vedrørende H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit rettes til kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff Marianne Hagen på tlf: 900 74 124.

Publisert: - Sist oppdatert: |