Hopp til innhold

august

Geir Aas

Geir Aas ute med ny bok

Førsteamanuensis ved Politihøgskolen, Geir Aas, har publisert boken «Politiet og Familievolden».
Politibil med blålys

Bli med på Politiets dag

Lørdag 30. august 2014 arrangerer ti politidistrikt i samarbeid med noen særorgan, Politiets dag. Publikum inviteres til et hyggelig møte med politiet, der bredden i politiets arbeid vil bli vist fram.
Nina Skarpenes og Tor Tanke Holm

Ny toppledelse ved Politihøgskolen

Nina Skarpenes tar fra 1.september over som toppsjef og rektor ved Politihøgskolen (PHS). Tor Tanke Holm blir ny assisterende rektor.
Helene O. I. Gundhus

«Politimetoder i endring» innvilget forskningsmidler

For første gang er Politihøgskolen (PHS) innvilget forskningsmidler fra Norges Forskningsråd (NFR). Det er prosjektet «Politimetoder i endring/New trends in modern Policing», ledet av professor Helene O. I. Gundhus, som er innvilget støtte.
Mannskap under øving med MP-5 i fullt utstyr

PHS trapper opp utdanning for Utrykningsenhetene

I studieåret 2014/2015 vil Politihøgskolen (PHS), i tillegg til egne lokasjoner, ta i bruk Rygge som øvingssenter i opplæringen av innsatspersonell i kategori IP3 – de såkalte Utrykningsenhetene (UEH).
CCIS logo

Sammen i kampen mot cyberkrim

Politihøgskolen (PHS) og Høgskolen i Gjøvik (HiG) inngikk i mars avtaler om et omfattende samarbeid med hovedmål å styrke utdanning og forskning innen cybersikkerhet. 15. august ble Center for Cyber and Information Security (CCIS) på Gjøvik åpnet.
Håkon Skulstad

Skal lede arbeidet med politireformen

Rektor på Politihøgskolen (PHS), Håkon Skulstad, skal lede arbeidet med politireformen. I løpet av august vil han innbeordres i første omgang for ett år til Politidirektoratet.
Bilde av bygning og barnskadene

Brann i messebygg i Stavern

Taket på messebygget til Justisdepartementets kurs- og øvingssenter i Stavern er skadet etter lynnedslag og brann i natt.

Fredriksen ute med boken Ordensjuss

Førsteamanuensis Steinar Fredriksen ved Politihøgskolen, og politiadvokat Kai Spurkland i Oslo politidistrikt, har nylig publisert boken Ordensjuss på Gyldendal Juridisk.