Hopp til innhold

Nytt kull på plass

Rektor Nina Skarpenes hilser på studenter
FØRSTE MØTE: De ferske politistudentene fikk sitt første møte med rektor denne uken.
Mandag 17. august kom nye, forventningsfulle B1-studenter inn dørene i Kongsvinger og Oslo, mens det tirsdag 18. august var åpning av studieåret i Bodø og Stavern.

- Nå er dere her. Velkommen hver og en av dere – til en spennende utdanning og etter hvert til et spennende og utfordrende yrke med mange gleder, mange utfordrende oppgaver, mange oppgaver der dere vil utgjøre en stor betydning for enkeltmennesker og for samfunnet, sa rektor Nina Skarpenes under åpningen.

Auditorium fylt av studenter og studieleder Vanja Lundgren Sørli

ØNSKET VELKOMMEN: Spente studenter i Oslo ventet på åpningen og studieleder Vanja Lundgren Sørli (t.h) ønsket nye studenter velkommen til Politihøgskolen i Kongsvinger.

Representanter fra Justis- og beredskapsdepartementet var tilstede under åpningene.

- Dere har ikke bare valgt en yrkesvei og en utdanningsretning. Dere har i realiteten valgt en livvstil, sa Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen til et fullsatt auditorium i Stavern tirsdag.

Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen

ROSET POLITIET: - Vi har et politi i Norge som hver eneste dag gjør en god jobb, som hver eneste dag løser livsviktige oppdrag, som hver eneste dag er der for publikum., sa Anundsen til de fremmøtte.

 - Jeg merket når jeg kom inn at det ligger en forventning i rommet, og det er bra. Jeg går ut i fra at dere er stolte over å være her, og det har dere grunn til å være. Det har vært høye søkertall til Politihøgskolen i år, så jeg regner med at dere anser dere for å være de beste av de beste, og at dere skal levere deretter, fortsatte han.

Publisert: - Sist oppdatert: |