Hopp til innhold

mars

Politistudenter i snakk med dame i en stue

Størst økning i søkertall fra vest

Den rekordstore interessen for å søke bachelorutdanningen ved Politihøgskolen kommer fra hele landet. Det er økning fra alle landsdeler, men størst økning i vest.
Sverre Flaatten under disputasen

Disputerte med avhandlingen «Høyesteretts lenker»

- Det er noe uvirkelig over å avslutte et arbeid som strekker seg over så mange år. Aldri har jeg følt meg så lettet, men også så sliten på en og samme tid, sa Sverre Flaatten etter sin disputas.
Seniorrådgiver i bacheloravdelingen, Annette Sund

Kompetanseløft i veiledning

For å styrke kvaliteten på praksisåret har studentenes veiledere gjennomført et kurs som skal gjøre dem enda bedre rustet til å veilede fremtidens politibetjenter.
Hvit dør med skilt som sier at avhør pågår

Etterforsking auka mest

Interessa for bachelor i politiutdanning har auka dei siste åra. Det same har talet på søknadar og studentar som tek etter- og vidareutdanningar. Etterforsking aukar mest.
Politistudenter rundt et bord i biblioteket

Tidenes høyeste søkertall til Politihøgskolen

5107 har søkt om opptak til bachelorutdanningen 2015. Dette er 878 flere enn i 2014, en økning på nesten 21 prosent. Søkertallet til politiutdanning er det høyeste noen gang.
Politiskjorte til uniform

Politireformen til Stortinget

Regjeringen la fredag 6. mars frem proposisjonen om den varslede politireformen - som nå oversendes Stortinget.
Student setter på plass bøker i hylla på biblioteket

Endringer i masterstudiet i politivitenskap

Fra høsten 2015 blir masterstudiet i politivitenskap endret. Den største forskjellen er at studiet deles opp i flere emner, og at størrelsen på masteroppgaven halveres til 30 studiepoeng.
En person som sitter på Operasjonssentralen

Nytt studie for operatører

Politihøgskolen har gjennomført en pilot, og setter til høsten i gang eget studie for operatører, med studiested i Stavern.
Politistudent Kjell Steinar

Kor skal eg søkje jobb?

Politistudentane fekk sjå, høyre og kjenne på kva som ventar dei etter studie. Sjå videoreportasje frå Arbeidslivsdagen i Oslo.