Hopp til innhold

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen når brukeren åpner en nettside. Ved å bruke phs.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din.

De fleste nettsider i dag bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. Under følger en oversikt over informasjonskapsler som er i bruk på phs.no.

Google Analytics

Google Analytics analyserer bruken av phs.no og brukes for å bedre nettstedet. Google Analytics gir informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge brukeren er på sidene, fra hvilke plattformer nettsiden blir besøkt osv.

Som standard bruker Google Analytics hele IP-adressen til besøkende på nettstedet i den generelle geografiske rapporteringen. På phs.no er IP-maskering aktivert, det vil si at Google Analytics fjerner den siste oktetten i IP-adressene til besøkende før adressene brukes og lagres.

Om du ikke ønsker at Google Analytics skal lagre din informasjon kan du installere «Google Analytics Opt-out». Dette er en tilleggsfunksjon for din nettleser som vil forhindre slik lagring.

Adform

Adform benyttes i forbindelse med annonsering. Adform bruker informasjonskapsler, til å samle statistikk om brukerne og hvilken informasjon som er oppsøkt, for å bestemme hvilke annonser som skal bli vist fra Politihøgskolen på eksterne nettsider (eks. nettaviser). Adform lagrer ikke personopplysninger som e-postadresser, navn og adresser.

Les mer om Adforms privatpolitikk på adform.com.

WebCruiter / Jucan.no

Politihøgskolen bruker WebCruiter og jucan.no for utlysing av ledige stillinger. Jucan.no bruker informasjonskapsler for blant annet å innhente hvilken nettside klikket kom fra.

Les mer om WebCruiters personvernpolicy på jucan.no.

Twitter Button Widget

Twitter Button Widget knytter «Follow»-knappen til @Politihogskolen på Twitter.

Facebook connect

Facebook connect gjør at bruker kan logge inn på Facebook via widget på phs.no.

Facebook Pixel

Facebook Pixel brukes for å spore og forbedre markedskampanjer på Facebook. Ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

Les mer om Facebook Pixel på facebook.com.

Hvordan avviser og sletter jeg informasjonskapsler?

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Les mer om hvordan du administerer informasjonskapsler.

Sist oppdatert: |