Hopp til innhold

Informasjonskveld, 3.februar

Politihøgskolen i Oslo inviterer til informasjonskveld om utdanningen, torsdag 3.februar klokken 17.00.

Politihøgskolen er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som utdanner polititjenestemenn- og kvinner, og er en treårig høgskoleutdanning som fører fram til en bachelorgrad.

Norsk politi skal skape trygghet og bekjempe kriminalitet i det norske samfunnet. For å greie denne jobben trenger politiet å rekruttere befolkningens mangfoldige kompetanse inn i egne rekker. Politiet trenger befolkningens tillit. Vi ønsker derfor å rekruttere søkere som har en inkluderende holdning til mangfold. Det stilles krav til at politiet viser høy profesjonalitet i sin opptreden, og det vil være viktig at befolkningen ”kjenner seg igjen” i politiets ansatte.

Vi ønsker med dette å invitere interesserte unge jenter og gutter til en informasjonskveld om bachelorstudiet og søknadsprosessen.

Politidirektøren, Ingelin Killengreen skal ønske velkommen. Ledelsen ved Politihøgskolen, studenter, polititjenestemenn og lærere vil denne kvelden fortelle om blant annet: skolens rekrutteringsmål, opptakskrav, utdanningen, hva man kan forvente av de tre årene på skolen, mulighetene som ligger i utdanningen, veien videre til høyere utdanning og informasjon om muligheter som finnes i utøvelsen av yrket.

Vi håper at dere finner denne invitasjonen spennende, og at dere vil besøke oss på Politihøgskolen, Slemdalsveien 5, ved Chateau-neuf på Majorstuen, torsdag den 03.02.2011 kl. 17:00

Publisert: - Sist oppdatert: |