Hopp til innhold

- Å, kor koselig!

Den nye studielederen for B1 i Bodø bestemte seg for selv å gjøre en innsats for å bli kjent med studentene. Å møtes over matpakka ble løsningen.


Lunsjmøte med studentene

LUNSJMØTE: Studielederens tiltak ble godt tatt i mot hos studentene.

Toril Elisabeth Bertheussen startet i jobben som studieleder 1. september.

- Jeg oppdaget nokså raskt at skulle jeg treffe studentene måtte jeg gjøre en innsats selv. I min tidligere jobb ved Universitetet i Nordland arrangerte vi lunsjmøter med studentene. Det var et uformelt møte der vi ble bedre kjent og fikk snakket sammen om studiehverdagen, studieplanen og diverse andre saker som rørte seg. Jeg ønsket å gjøre det samme for politistudentene, og har nå gjennomført lunsjmøter med hver enkelt førsteårsklasse i Bodø, forteller Bertheussen.

Grethe Grande fra studieadministrasjonen var også til stede under lunsjene. Studentene hadde med seg egen matpakke og ble påspandert juice, kaffe, te, tvist og frukt. Studieleder Toril Elisabeth Bertheussen (t.h.)

Positivt mottatt
- Oppmøte har vært svært godt og studentene har møtt tiltaket med følgende kommentar: ”Å, kor koselig!”, uttaler studielederen (t.h).

I tillegg til lunsj, gikk Bertheussen gjennom fagplanen fag for fag og studentene kom med innspill og kommentarer.

- Gjennomgang av fagplanen sammen med studentene var svært nyttig. Vi mottok mye ros og litt ris som jeg vil videreformidle til de fagansatte. Selv har jeg på denne måten lært fagplanen bedre å kjenne.

Publisert: - Sist oppdatert: |