Hopp til innhold

Sammen for kvinners helse og trygghet

Buttons for 1,6 millionerklubben
1,6 MILLIONERKLUBBEN: I Norge er 1,6 millioner kvinner over 25 år, og det er disse klubben henvender seg til. Illustrasjonsfoto: 1.6millionersklubben.no.
8. april er Politihøgskolen vertskap for konferansen «Sammen for kvinners helse og trygghet». Konferansen arrangeres av «1,6 millionerklubben». Konferansen har en rekke bidragsytere fra PHS og politiet.

- Konferansen «Sammen for kvinners helse og trygghet» er midt i kjerneområdet for Politihøgskolens virksomhet - kunnskap for et tryggere samfunn. Det er en glede for Politihøgskolen å være vertskap for konferansen, sier rektor Håkon Skulstad.

Fokus vil rettes mot vold mot kvinner, barns perspektiv i familier som lever med vold, samt forebygging og politiets arbeid innen feltet.

Se program og mer informasjon på 1.6millionerklubben.no.

Lyst til å delta?
Påmelding sendes til innen 22. mars. Konferanseavgiften er på kr. 700 (lunsj inkludert) og betales til konto 6039.06.62109. Merk innbetalingen med navn/arbeidssted og 8. april-seminar.

Åpent for media
Konferansen er åpen for media ved påmelding. Påmelding rettes til Mia Michelle Fossesholm Hoel i 1,6 millionerklubben på tlf. 924 57 842. 

Publisert: - Sist oppdatert: |