Hopp til innhold

Søker deltakere til studie om hatkrim

Henning Kaiser Klatran
HATKRIMSTUDIE: - Det er behov for mer kunnskap om folk som har opplevd hatkriminalitet på grunn av kjønnsuttrykk eller antatt seksuell identitet. Derfor er det viktig at folk med slike erfaringer deltar i studien, sier Henning Kaiser Klatran til Gaysir.
Førsteamanuensis Henning Kaiser Klatran ved Politihøgskolen skal gjennomføre en studie om folk som har opplevd trakassering, trusler eller vold på grunn av kjønnsuttrykk eller antatt seksuell identitet.

Studien vil undersøke hva slags erfaringer folk har med hatkriminalitet, hvordan de opplevde møtet med politiet, og hvorvidt erfaringene har påvirket livene deres i etterkant.

Deltakere
Deltakere i studien må være over 18 år og ha opplevd trakassering, trusler eller vold på grunn av kjønnsuttrykk eller antatt seksuell identitet. Folk som har valgt å ikke anmelde saken til politiet er også velkomne til å delta i studien. 

Studien gjennomføres ved individuelle intervjuer av ca. en times varighet. All informasjon blir behandlet konfidensielt, og personopplysninger blir anonymisert når resultatene av studien blir presentert.

Ønsker du å delta i studien, ta kontakt med Henning Kaiser Klatran på e-post .

Mer om studien kan leses på gaysir.no.

Publisert: - Sist oppdatert: |