Hopp til innhold

Politihøgskolen tilbyr gratis svømmeopplæring og treningsveiledning i Oslo

Student trener i slynge
DISSE KAN DELTA: Svømmeundervisningen og treningsveiledningen er kun et tilbud for potensielle søkere til bachelor i politiutdanning i 2016. Illustrasjonsfoto
Politihøgskolen vil i tidsrommet november 2015 til mai 2016 tilby svømmeopplæring og treningsveiledning i tilknytning til de fysiske opptaksprøvene.

Tilbudet er åpent for alle som planlegger å søke opptak til bachelor i politiutdanning ved Politihøgskolen i 2016, men ved stor pågang vil interesserte som oppgir å ha etnisk minoritetsbakgrunn bli prioritert.

Tilbudet vil gjennomføres i Politihøgskolens lokaler i Slemdalsveien 5 på Majorstua, Oslo.

Svømmeundervisningen er hver fredag ettermiddag i tidsrommet kl. 15.30 - 19.30, mens treningsveiledningen er hver tredje søndag.

Hvem kan delta?
Svømmeundervisningen og treningsveiledningen er kun et tilbud for potensielle søkere til bachelor i politiutdanning i 2016. Den retter seg til søkere som ikke kan svømme eller har svake ferdigheter i vann, og søkere som har behov for veiledning i forbindelse med styrke- og kondisjonsøvelsene.

  • Du vil i trygge omgivelser bli gitt svømmetrening hvor man øver på svømmeteknikk, samt dykking under vann. Målet er at deltakerne ved endt kurs skal mestre kravet til de fysiske testene som gjennomføres fra medio mai 2016.    
  • Treningsveiledningen er styrke og kondisjonstrening. Instruktørene vil forklare og vise gode treningsteknikker i øvelsene benkpress, kroppsheving i bom og løping. De vil ta utgangspunkt i deltakernes individuelle fysiske utgangspunkt, og vil jobbe med å forbedre deltakernes styrke og kondisjon.

Instruktørene er studenter ved Politihøgskolen. De har erfaring som svømmetrenere og instruktører ved treningssentre.  

Det gjøres oppmerksom på at alle Politihøgskolens opptakskrav må oppfylles for at man kan delta i opptaket 2016.

Oppstart
Svømmeundervisningen har oppstart fredag (ettermiddag) 13. november 2015. Treningsveiledningen har oppstart søndag 15. november 2015.

Påmelding
Lyst til å bli med? Søk om plass her.

De som får tilbud om plass får i løpet av 2. november en e-post med ytterligere informasjon.

Frist for å søke om plass er 20. oktober 2015.    

Publisert: - Sist oppdatert: |