Hopp til innhold

PHS-faglærere blant Norges beste

Tavle med teksten
FRA 383 TIL 39: 383 navn var nominert i kåringen. Nå har en arbeidsgruppe plukket ut 39 navn, som skal kjempe om en plass på topp ti. Foto: Pixabay
Morgenbladet kårer landets beste forelesere, og Ivar Flø og Anette Gultvedt fra Politihøgskolen (PHS) er begge på den gjeve topp 40-listen.

Nesten 400 nominerte undervisere er snevret ned til 39 finalister. Nå er det opp til juryen hvem som når topp ti.

- Det er svært hyggelig og en flott anerkjennelse at to av Politihøgskolen sine faglærere har blitt nominert og nådd så høyt i denne kåringen, sier assisterende rektor ved PHS, Tor Tanke Holm.

Portrettfoto av Anette Gultvedt

FINALIST: Anette Gultvedt

Om Anette står det i nominasjonsteksten: «Hun fikk meg til å tro på et likestilt politi». Om Ivar står det: «Gjør skades­erstatningsloven og godtroervervloven til revy». 

Ivar Flø

FINALIST: Ivar Flø

Arbeidsgruppen har de siste ukene sett nærmere på finalistene, og innhentet video- og lydopptak fra forelesninger. De har fått tilsendt vitnemål fra studenter og kollegaer og dette utgjør det samlede materialet juryen skal vurdere i sin endelige kåring.

Har vekket nysgjerrigheten
- Morgenbladets arbeidsgruppe har nå gått gjennom nominasjonene, sortert og diskutert og plukket ut et knippe som vi har lyst til å vite mer om, forteller debattredaktør Marit K. Slotnæs til Morgenbladet.

Listen over de ti utvalgte publiseres 2. september.

Publisert: - Sist oppdatert: |